top of page

Wat ik doe

Kladblok op het bureau

SEO Copywriting

Sneller scoren op Google

Je kan vandaag niet meer om SEO (Search Engine Optimization) heen: het efficiënte gebruik (juiste frequentie en op de juiste plaats) van veel gezochte keywords in Google, zodat je tekst hoger in ranking en sneller tevoorschijn

Ik zorg ervoor dat je teksten 

  • de juiste commerciële flair hebben

  • vlot leesbaar en duidelijk in hun boodschap zijn

  • passen binnen de filosofie van je bedrijf

  • een mooie verkoopstool worden

  • goed scoren op Google

bouwplan

Content creatie & eindredactie

Nauwgezet maatwerk

  • Ik schrijf met plezier de juiste content voor social media, de website of de nieuwsbrieven van je bedrijf, maar neem evengoed een vlot persbericht, toffe reportage of interview voor mijn rekening. 

  • Heb je al teksten, maar ben je niet zeker of ze vlot genoeg of juist geschreven zijn? Deze eindredactrice komt to the rescue!

  • Ik werk ook reportages en interviews uit voor tijdschriften en kranten en ga graag als ghostwriter en auteur aan de slag voor uitgeverijen. Topics als literatuur, sport (ik ben een fervent loper, yogini, wannabe surfer, beginnende klimmer), het ouderschap en de bredere lifestyle zijn helemaal mijn ding. 

mensen die

Print copywriting

Direct contact met de klant

Paper is my first love... Ik vind het fantastisch om samen met een klant te brainstormen hoe we de filosofie van het bedrijf zo geslaagd mogelijk kunnen vertalen naar papier.

Dat kan zijn voor een advertorial, een brochure, een magazine, een folder, een reportage, een flyer of een catalogus.

Hét ultieme uithangbord voor je klant (en je personeel) is een boek over je bedrijf. En dan spreek ik niet over zomaar een boek, maar over een mooi vormgegeven en sprankelend boek dat de échte ziel van je bedrijf weergeeft. Dit aanbod komt in verschillende pakketten, maar kan ook op maat worden gemaakt. 

Artsy Magazine

Interne communicatie

Helder en uniform

Een bedrijf verandert elke dag, en elke dag hoop je al je medewerkers enthousiast te houden en mee te krijgen met je verhaal. Een no-nonsense open en uniforme bedrijfscommunicatie helpt daarbij. En het liefst eentje in begrijpelijke en vlotte taal met, als het gepast is, een heel klein beetje humor tussen de soep en de patatten.

Zakelijk: yes, maar saai en oubollig? No thanks! 

Wat: Diensten
bottom of page